donderdag, juli 06, 2006

woensdag 5 juli


Hi di ha ho!
Hier een update:
Gisteren was 4th of July! Oftewel independence day. Het is echt zo’n familiedag. Iedereen heeft de dag vrij en gaat naar familie toe om daar vooral te eten!
Gisteren was een niet zo’n spectaculaire dag voor mij. Ik kon lekker uitslapen en later in de ochtend gingen Allison, Mary en ik naar een arts&crafts fair/markt. Daar heb ik een leuke ring gekocht en wat kruiden waarvan je super lekkere dipsaucen kan maken. Daarna zijn we naar Allison’s vader gegaan en hebben we een beetje rondgehangen met hem en zijn vriendin. ‘s Avonds was er vuurwerk, te vergelijken met koninginnedag.
Vandaag was er weer een nieuwe dag op kamp knickerbocker. Ik heb het echt super naar mn zin daar, ik maak steeds meer en nieuwe vrienden en de kinderen zijn echt zo lief. Ik heb vandaag twee tekeningen gekregen! Wow. Ik krijg nooit een tekening, zelfs niet van mn eigen neefjes en nichtjes...!! De meisjes vechten steeds om het feit wie mijn hand mag vasthouden (haha) en langzamerhand leer ik steeds meer amerikaanse kinderliedjes. Maandag heb ik zelfs een spel verzonnen om de kids bezig te houden. Kijk maar uit straks besluit ik nog lerares te worden;-)
Ik ben vandaag zelfs uitgenodigd door Josh (een andere counselor) om in het weekend naar kamp te komen en met de andere counselors ons lam te zuipen. (Hij zei het anders maar dit is zo’n beetje wat het is) Dat was aardig! Alleen weet ik nog niet helemaal of ik dat wel wil maar we zien wel. M’n engels gaat steeds beter en mn nederlands steeds slechter. Sommige engelse woorden zijn nog wel moeilijk uit te spreken in het engels, probeer maar eens: dock, dog, duck achter elkaar te zeggen....Het lukt mij niet en de andere counselors lachen zich een ongeluk om mij...haha..I’m pathetic!
Okay, vandaag heb ik m’n soulfest kaartjes gehad! Er zat ook een cd bij! Yay! Dus die ben ik nu aan het luisteren:-) Eindelijk gospel! :-D
Morgen Chuck E. Cheeses (een soort kindercasino)! I’m excited!
Liefs, Jac

6 opmerkingen:

Anoniem zei

heey!

Als ik het zo allemaal bekijk lijkt het me echt fantastisch daar!! Ik moet helaas nog 11 dagen wachten voordat ik erheen kan, haha! ;) Wel gaaf dat je zo vaak als mogelijk met ons meekan! Het wordt echt gezellig. Ik heb ook paar mailtjes gehad van Mary's ouders. Heb je haar al gezien?
Maar ik ga weer! Veel plezier!
dagmar

Anoniem zei

Hey girl,
Zag net op Hyves een reminder aan je Blogspot en heb s ff een kijkje genomen. Leuk om je verhalen te lezen!
Die foto's bij een van je eerste posts zien er echt schitterend uit! Mooi, al dat groene bos en blauwe water!

Nou meis, geniet ervan! Dat gaat vast lukken ;)
Liefs, Mieke

Anoniem zei

Heej,
jaah Dagmar k wil dr ook al heen!! Helemaal als je al die verhalen hoort!!:P Lijkt me egt super gaaf!! Maar t klinkt allemaal errug gezellig daar op Camp Knickerbocker;) Jij vermaakt je daar wel als ik et zo hoor! Nou have funn!!
Grts,
Toni
P.S.Leuke cd?:P

Anoniem zei

Heej girlie!
Te uberleuk allemaal daar dus! Hehe times flies when you havin fun :D
Hebbie al meer foto's van daar?? Wil je die er dan op zette?! (helaas ga ik die dan meteen missen, maar ik ga bijlezen als ik terug ben!!)

Gods zegen daar!
Liefs en big hug! Els

Anoniem zei

Eey Jacky,

Leuke zonnebril :). Je vermaakt je wel in The States zie ik. Lekker hoor, is weer es wat anders dan het (nu) warme Nederland. Heb je daar ook een beetje mooi weer? (Gezien de bril wel ;)...)
Have fun there, en ik lees binnenkort wel weer wat je nog meer te doen hebt daar!

-X- Marco

Anoniem zei

Bedankt voor een interessante blog